پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 115294
پرچم‌هاي ترکيه، قطر اسرائيل و آمريکا در مصر به آتش کشيده شد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 639

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، به نقل از شبکه المنار، هزاران نفر از مخالفان مرسي ساکن استان الغربيه مصر امروز پس از نماز جمعه تظاهرات کردند.

مخالفان مرسي در حالي که تصاوير عبدالفتاح السيسي، وزير دفاع مصر را در دست داشتند اقدام به آتش زدن پرچم هاي ترکيه، قطر ، اسرائيل و آمريکا کردند.

مخالفان مرسي با سر دادن شعارهايي محاکمه رهبران اخوان المسلمين و قطع روابط با کشورهاي حامي تروريسم و جنبش حماس را خواستار شدند.

گفتني است که دادستاني مصر امروز دستور بازداشت 15 روزه محمد مرسي امروز به اتهام جاسوسي و همکاري با جنبش فلسطيني حماس براي انجام اقامدامات خصمانه در را صادر کرد.

شبکه اسکاي نيوز گزارش داد که محمد مرسي به زندان طره جايي که در آن حسني مبارک و تني چند از رهبران اخوان المسلمين مصر حضور دارند، منتقل شد.

گفتني است که تظاهرات مخالفان و موافقان مرسي تاکنون دو کشته و بيش از 50 زخمي بر جاي گذاشته است.

منبع:دانا

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html